Referenssi

Joustavaa ja asiantuntevaa yhteistyötä

”Suosittelemme ehdottomasti ja vilpittömästi yhteistyötä ALM Partnersin kanssa kaikille alan yrityksille.”

Esa Kallio, Toimitusjohtaja, Kuntarahoitus

Kuntarahoitus on Suomen kolmanneksi suurin rahoituslaitos taseella mitattuna, jonka myötä se on EKP:n valvonnan alaisena. Kuntarahoituksen tehtävänä on varmistaa asiakkaidensa rahoitukselle kilpailukykyinen hinta ja saatavuus kaikissa markkinaolosuhteissa. Kuntarahoituksen asiakkaita ovat suomalainen kuntasektori, valtion tukemaan asuntotuotanto sekä hyvinvointialueet. Kuntarahoituksen omistavat kunnat, Keva ja Suomen Valtio.

”Kun 2016 Kuntarahoitus meni EKP:n valvonnan alaiseksi ja 2015 vuoden jälkeen vaateet ja regulaatio kokonaisuutena kasvoivat, alkoi yhteistyö myös ALM Partnersin kanssa.”

ALM Partners tuottaa Kuntarahoitukselle datanhallintaa, riskienhallintaa ja regulaatiopalveluita. Nämä palvelut ovat Kuntarahoitukselle elintärkeitä toiminnan jatkuvuuden ja valvojasuhteiden kannalta. Koska kyseessä on erittäin tärkeät toimialueet, tulee yhteistyön olla saumatonta, luotettavaa sekä pitkäjänteistä ja nimenomaan näissä ALM Partners on onnistunut erinomaisen hyvin.

”ALM Partners on pystynyt vastaamaan alan muutoksiin erittäin nopeasti ja tarjoamaan uusinta mahdollista tietoa Kuntarahoitukselle sen toimien tukemiseksi.”

ALMin työntekijöiden asema ulkoisessa konsulttiyrityksessä mahdollistaa jatkuvan kehityksen tiedon ja osaamisen suhteen asioista, joihin sisäisesti ei ole mahdollisuutta tai aikaa keskittyä. ALM Partners on mahdollistanut asiantuntijoiden ja näin myös tiedon ja taidon käyttämistä, joiden saaminen ja löytäminen on normaalisti vaikeaa, joustavasti tarpeen mukaan. ALMin työntekijöiden ehdottomana vahvuutena on tuorein tieto alasta ja sen muutoksista, joiden avulla saadaan suuret määrät osittain jopa näkymätöntäkin lisäpalvelua.

”Asiantuntemuksen skaalattavuus osaamisella, mitä ei itsellä ole, eikä jatkuvasti tarvitse, auttaa pääsemään tarvittaessa vuorien yli.”

Projektit toteutuvat ALMin kanssa erinomaisesti ja tarpeet täyttävästi. Lisäksi ALM Partners pystyy tarjoamaan skaalautuvasti oikean asiantuntemuksen mukaan projekteihin lyhyelläkin varoajalla. Esimerkiksi stressitestit ovat todella haastavia ja stressaavia sisäisesti ja näihin ALM Partners on pystynyt tarjoamaan erittäin hyvin tuen tarvittavan henkilömäärän ja osaamisen mukaan.