ALM Partners

Tutustu meihin

Autamme rahoitusalan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa korkeatasoisten asiantuntijoidemme, yksilöllisesti suunniteltujen palveluidemme sekä innovatiivisten teknisten ratkaisuidemme avulla.

75

työntekijää

6

miljoonaa liikevaihtomme 2018

2011

jo vuodesta

ALM Partners on suomalainen, vahvasti kasvava ja pääosin henkilöstöomisteinen finanssialan osakeyhtiö. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja kasvavissa määrin myös muualla Pohjois-Euroopassa. Toimintamme alkoi vuonna 2011, kun ALM Partners osti edeltäjänsä Aktia Pankin Tasehallinta-yksikön liiketoiminnot. Olemme kokenut ja nykyaikainen finanssialan palveluiden sekä ratkaisujen kehittäjä. Tänään työllistämme yli 70 finanssialan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2018 yli 6 miljoonaa.

Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymisen olemalla helppo, luotettava ja tehokas kumppani. Visiomme onkin olla rahoitusalan yritysten osaavin ja arvostetuin yhteistyökumppani. Asiakkaidemme sujuva arki on meille tärkeää: rakennamme sitä yhdessä kustannustehokkaasti ja yksilöllisesti suunniteltujen ratkaisujen kautta. Keskeisimpiä palveluitamme ovat tase- ja pääomanhallinta: korko- ja likviditeettiriskien hallinta sekä siihen liittyvä sääntely ja raportointi, kuten IRRBB ja LCR. Ratkaisumme ja palvelumme kattavat regulaation ja markkinavaateiden kasvun myötä laajentuneet finanssialan laaja-alaiset raportointi- ja viranomaisraportointivaateet. Lisäksi tarjoamme modernia tietojenkäsittelyosaamista ja raportointityökaluja, sekä Treasury-järjestelmiin ja prosesseihin liittyvää osaamista. Palveluihimme kuuluvat pankkitoiminnan liiketoiminta- ja riskiraportointi, datan laadunvarmistus, AI- ja koneoppiminen sekä tietovarastointi. Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita ja ensiluokkaisia ​​ratkaisuja, jotka tukevat heidän päätöksentekoaan arkipäivän liiketoiminnassa ja riskienhallinnassa. Palveluihimme voit tutustua tarkemmin Palvelut-sivulla.

Vankka asiantuntemus ja jatkuva kehitys ovat ALM Partnersin toiminnan pohja. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa pitkäjänteisesti ja luottamuksella – autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ja sujuvimmat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen yksilöllisesti nykyaikaisia työkaluja hyödyntäen. Olemme asiakkaidemme arjen kumppaneita ja uskomme yhdessä tekemiseen.

Toimistomme

Mistä voit löytää meidät

Suomi

Mechelininkatu 1a

00180 Helsinki

Näytä kartalta +358 10 279 6800

(8.35snt / tel + 17.17snt / min)

Ruotsi

Frihamnsgatan 30

11556 Stockholm

Näytä kartalta +358 10 279 6800

(8.35snt / tel + 17.17snt / min)

Suomi

1.9.2019: Lutakonaukio 1

40100 Jyväskylä

+358 10 279 6800

(8.35snt / tel + 17.17snt / min)

Yhteystiedot

Miten voimme olla avuksi?

Avoimet paikkamme

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

  • Etsimme nyt Jyväskylään useita Alminaattoreita
Katso kaikki avoimet paikat