Artikkeli

ALM Partners: e-urheilusta viikinkiesteisiin

ALM Partnersilla töitä tehdään tosissaan, muttei totisesti. Tärkeintä on yhteen hiileen puhaltaminen.

 ALM Partners tarjoaa finanssialan toimijoille riskienhallinnan, viranomaisraportoinnin ja tiedonhallinnan huippuosaamista ja ratkaisuja. Yrityksen yli satakolmekymmenpäinen tiimi puhaltaa yhteen hiileen niin työtehtävissä kuin vapaa-ajallakin.

Tammikuussa 2023 starttasi ALM Partnersin ja Liikkuvan Suomen yhteistyö, jonka puitteissa käynnistettiin Askeleet hyvinvoivaan arkeen -valmennusjakso. Alussa pysähdytään miettimään omaa arkea ja hyvinvointiin liittyviä haasteita.

Henkilöstön hyvinvointi ja kokonaisvaltainen kehittäminen on kirjattu ALM Partnersin yritysvastuuraporttiin. Yrityksen vastuullisuusteemoihin kuuluu itseoikeutetusti ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö muutoksen keskellä.

ALM Partnersilla pidetään yhtä ja opitaan yhdessä sekä kannustetaan toisia oman osaamisen kehittämiseen. Ei pakkopullana korvaan huutaen, vaan työkulttuurista kumpuavalla halulla tehdä parasta ja tukea jokaista yksilönä.

ALMP:n porukka viihtyy yhdessä myös vapaa-ajalla – oli sitten kyseessä eSports-harrastus, säännölliset lautapeli-illat tai hikisempi yhteispeli kuten raastava Tough Viking -estekilpailu.

Liikkuvan Suomen Emmi Jokinen kertoo tunnelmia uuden valmennusyhteistyön kick-off-tilaisuudesta: ”Oli aivan mahtavaa kokea, kuinka näin hyvin yhteen hitsautunut porukka lähti valmennukseen mukaan rakentamaan pitkäjänteistä arjen ja työn hyvinvointia Liikkuvan Suomen asiantuntevien valmentajien luotsaamana.”

ALMP:n toimitusjohtaja Aaro Mäkelä lähtee valmennukseen valoisin mielin: ”Tästä lähdetään kasvattamaan arjen aktiivisuutta. Mahtava saada sparrausta tiimiltä ja kasvattaa yhteishenkeä.”

Ja näinhän se on: hyvinvointi työssä ja arjessa rakentuu yhteispelin ja tasapainoisen elämän kautta, yhteen hiilen puhaltaen.

Kirjoittanut: Liikkuva Suomi