Artikkeli

ALM Partners – Yhteen hiileen hauskaa pitäen

Team oranki

ALMilla on kunniakysymys tuottaa erinomaista kädenjälkeä ja yhteistyökumppaneillemme lisäarvoa työntekijöidemme syvää ja monipuolista rahoitusalan osaamista hyödyntäen. Tätä meillä ei kuitenkaan ajeta pakkopullana korvaan huutaen, vaan halu tehdä parastaan kumpuaa työntekijöidemme omasta aloitteesta. Syy miksi näin on, löytyy työkulttuuristamme ja sen sisällä loistavista yksilöistämme.

Organisaatiomme koostuu tiimeistä, joissa hierarkia ei aiheuta missään välissä kynnyksiä, vaan johtotasolta saakka kaikki meistä ovat yhteen hiileen puhaltaen mukana projekteissa ja helposti lähestyttävissä. Meillä jengiä kannustetaan koko ajan tuomaan omia ajatuksia pöytään sekä työajan, että työajan ulkopuolisten aktiviteettien osalta. Työaikana on mahtavaa nähdä, kuinka suuri luottamus porukassa on toisiinsa ja uusia työntekijöitä pyritään alusta asti hitsautumaan ja tutustumaan vanhempaan porukkaan.

ALM Partners tarjoaa tukea työajan ulkopuolisiin aktiviteetteihin ja henkilöstöstämme pidetään hyvää huolta. E-Sports ja pelaajaporukka kattaa suurimman osan henkilöstöstämme ja peleinä vahvasti kulkee CS, LoL ja tietenkin paljon puhetta herättävä Blood Bowl 2 liigamme. Peliharrastus ulottuu myös toimiston puolelle. Viime viikolla pelattu perinteeksi muodostunut NHL-turnaus toimistollamme nostatti tunteita ja aiheutti suuren määrän meemejä chattiin. ALMilla järjestetään toimistolanit pari kertaa vuodessa, joka on rento näkökulma tuttuun työympäristöön. Lautapeli-illat ovat myös olleet suosittu tapa viettää aikaa yhdessä vapaa-ajallakin.

Kuitenkaan pelaaminen ja E-Sports eivät ole kaikkien juttu, eikä tarvitsekaan. Osa porukastamme ovat kovia urheilemaan osallistuen tiimeinä erilaisiin tapahtumiin, kuten Tough Viking kilpailuun, Finlandia Marathonille ja viikottaiselle joogatunnille (joskus piipahdetaan työpäivänä pelaamaan pöytätennistä tai vankilakorista Baanalla). Näihin totta kai on löytynyt tukea talolta ja löytyy varmasti jatkossakin halukkuuden mukaan. Point being, ALM Partners on työpaikkana ylimääräistä byrokratiaa välttelevä, oikeasti työntekijöistä välittävä paikka tehdä uraa poikkeuksellisen hyvässä ja mahdollistavassa ympäristössä.