Artikkeli

Vesa Ruokokoski nimitetty talousjohtajaksi yhtiön kasvua ja taloudellista strategiaa vahvistamaan

ALM Partners, johtava suomalainen finanssialan osakeyhtiö Suomessa, on nimittänyt Vesa Ruokokosken (KTK, OTM) uudeksi talousjohtajaksi (CFO). Ruokokoskella on vaikuttava ansioluettelo finanssialalta ja hän omaa laajan asiantuntemuksen yrityksen kasvun edistämisestä ja taloudellisen suorituskyvyn optimoinnista.

Ennen liittymistään ALM Partnersiin Ruokokoski toimi talousjohtajana Nordea Kiinnitysluottopankissa, yhdessä Suomen suurimmista rahoituslaitoksista. Aika Nordeassa antoi hänelle syvällisen ymmärryksen talouden hallinnasta ja strategisesta päätöksenteosta monimutkaisilla ja dynaamisilla markkinoilla.

”Vesa on osoittanut ALM Partnersilla työskennellessään laajaa ymmärrystä finanssialan toiminnoista yhdistettynä vahvaan liiketoimintaosaamiseen. Hänen kokemuksensa kasvun edistämisestä ja strategisesta ajattelusta sopivat täydellisesti visioomme tulevaisuudesta”, kertoo Aaro Mäkelä, ALM Partnersin toimitusjohtaja.

Uudesta roolistaan puhuessaan Ruokokoski kommentoi olevansa vaikuttunut ALM Partnersin ponnisteluista tähän asti ja odottavansa innolla uusia liiketoiminta-aloitteita uusien huippujen saavuttamiseksi.

Nimittämällä talousjohtajan ALM Partners pyrkii vahvistamaan yhtiön taloudellista osaamista tukeakseen yhtiön kasvua ja vakiinnuttaakseen asemansa luotettavana johtajana finanssipalvelualalla.

Tietoa ALM Partnersista: ALM Partners on tunnettu finanssisektorin palveluntarjoaja Suomessa, Ruotsissa ja Pohjoismaissa keskittyen riskienhallintaan, viranomaisraportointiin ja tiedonhallintaan. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa korkean tason asiantuntijoidemme, yksilöllisesti suunniteltujen palveluidemme ja innovatiivisten teknisten ratkaisujemme avulla.