Artikkeli

ALM Partners lahjoittaa Pelastakaa Lapset ry:lle 5 000 euroa Ukrainan sodan uhrien tukemiseen

ALM Partners kannustaa myös kaikkia suomalaisia yrityksiä ja omia yhteistyökumppaneitaan tukemaan Ukrainaa kriisissä. 

Sotaa pakenevat lapset perheineen Ukrainassa tarvitsevat nopeasti apua. ALM Partners haluaa auttaa perheitä kriisin keskellä lahjoittamalla 5 000 euroa Pelastakaa lapset ry:n Ukrainan keräykseen. 

Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainan konfliktialueilla vuodesta 2014 lähtien ja on nyt laajentanut hätäavun toimittamista laajemmin ukrainalaisille lapsille ja heidän perheilleen. 

Järjestö toimittaa Ukrainaan hätäapua, kuten lämpimiä vaatteita, ruokaa ja vettä, hygieniatarvikkeita, erilaisia suojia, lääkkeitä ja psykososiaalista tukea. 

ALM Partners tuomitsee hyökkäyksen Ukrainaan ja sympatiamme ovat kriisin uhrien puolella. Haluamme auttaa niillä keinoilla mitä meillä on, ja lahjoitus on tällä hetkellä nopein, varmin ja suorin tapa, toteaa ALM Partnersin toimitusjohtaja Aaro Mäkelä.  

ALM Partners kannustaa myös kaikkia suomalaisia yrityksiä ja omia yhteistyökumppaneitaan auttamaan. Rahalahjoituksilla pystytään turvaamaan konfliktista kärsivien ihmisten perustarpeet. 

Mikäli haluat auttaa ukrainalaisia, voit lahjoittaa humanitaaristen järjestöjen hätäapuun. Keräyksiä on käynnissä useita ja lahjoitukset voi tehdä helposti järjestöjen verkkosuvujen kautta. Pelastakaa lapset ry:lle lahjoituksen voi tehdä täällä.