Data liiketoiminnan tukena

Tiedonhallinta, analytiikka ja migraatiohankkeet

Datan määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta sen käyttäminen liiketoiminnan tukena voi olla haasteellista. Onnistuneella tiedonhallinnalla voidaan syventää asiakasnäkemystä, lisätä yrityksen suorituskykyä, selkeyttää toimintalinjoja ja saada lisätietoa toiminnan tehokkuudesta. ALM Partners auttaa löytämään asiakkaiden liiketoiminnalle olennaisen tiedon ja jalostamaan sen ymmärrettävään ja helposti käytettävään muotoon.

Onnistutaan yhdessä

Tiedonhallinnan ja analytiikan asiantuntijamme

solution icon

Tietoarkkitehtuuri

solution icon

Riskiraportoinnin tietomalli ja tietokantaratkaisut

solution icon

Datan laadunhallinta

solution icon

Nykyaikaiset analytiikan ja raportoinnin työkalut

solution icon

Pankki-, vakuutus- ja varainhoitojärjestelmien muutoshankkeet

Tiedonhallintaa ammattitaidolla

Data liiketoiminnan resurssina

ALM Partnersin asiantuntijoilla on runsaasti kokemusta pankkien tietovarastoinnista ja sen kehityksestä, ja autamme asiakkaitamme valjastamaan tiedon liiketoiminnan kehittämisen voimavaraksi.

Tieto lisää ennustettavuutta

Yhtenäinen tieto on helpommin tulkittavissa ja parantaa ennustettavuutta.

Tiedonhallinta strategian tukena

Olennainen tieto luo syvempää asiakasnäkemystä ja auttaa tekemään oikeita liiketoimintapäätöksiä.

Kustannustehokkuuden lisääminen

Tiedonhallinnan kautta voidaan parantaa suorituskykyä, selkeyttää prosesseja ja lisätä toiminnan tehokkuuta.

Tieto lisää ennustettavuutta

Tiedonhallinta, analytiikka ja migraatiohankkeet

Datan määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta tiedon käyttäminen liiketoiminnan tukena voi olla haasteellista. Onnistuneella tiedonhallinnalla voidaan syventää asiakasnäkemystä, lisätä yrityksen suorituskykyä, selkeyttää toimintalinjoja ja saada lisätietoa toiminnan tehokkuudesta. Tärkeintä on kyetä löytämään liiketoiminnalle olennainen tieto ja saada se helposti ymmärrettävään muotoon.

Tiedonhallinta- ja migraatiohankkeet ovat useimmiten keskeisiä hankkeita, joilla saavutetaan organisaatiossa mittavia strategisia etuja. On kyse sitten olemassa olevan datan laadun tai saatavuuden parantamisesta yrityksen johdolle, tai kokonaan uuden järjestelmän implementoinnista, on ensisijaisen tärkeää varmistaa, että projekti toteutetaan ammattitaitoisesti.

Data-analytiikan ja tietokantojen osaajat

Tiedonhallinnan ammattilaiset

ALM Partnersin asiantuntijoilla on runsaasti kokemusta pankkien tietovarastoinnista ja sen kehityksestä, ja autamme asiakkaitamme valjastamaan tiedon liiketoiminnan kehittämisen voimavaraksi. Tarjoamme innovatiivista ja nykyaikaista data-analytiikan ja tietokantojen osaamista. Palveluihimme kuuluvat niin mallinnettu tietovarastointi, datan visualisointi ja laadunvarmistus kuin joustava liiketoiminta- ja riskiraportointikin.

  • Mallinnettu tietovarastointi: Tarpeisiinne tehty tietovarastointi helpottaa näkyvyyttä omaan dataanne sekä sen hyödyntämistä niin liiketoiminnoissa kuin raportoinnissa.
  • Datan laadunvarmistus: Datan luotettavuus ja sen laadun seuranta parantaa organisaationne toimintaa kaikilla tasoilla – ruohonjuuritason työntekijästä toimitusjohtajaan asti.

Suunnittelemme projektin aina yhdessä asiakkaamme kanssa ja listaamme tarvittavat resurssit sekä teknologian läpinäkyvästi, jotta projektin kustannukset saadaan pidettyä tavoitellulla tasolla. Toimiva yhteistyö asiakkaan kanssa koko projektin ajan on tärkeää ja asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin projektin jokaisessa vaiheessa.

Olemme helppo ja luotettava kumppani asiakkaidemme datanhallinnan projekteissa: konsulttimme voivat tarpeidenne mukaan toimia arkkitehdin, kehittäjän tai projektipäällikön roolissa. Meillä on monen vuoden kokemus projekteista pankkien core-järjestelmien aina peruspankkijärjestelmien implementoinnista lähtien kolmansien osapuolien sovellusten ongelmanratkaisuun asti.

Konsulttina ALM Partnersin toiminnan vahvuuksia ovat vahva finanssitoimialan tuntemus, paikallisuus, joustavuus ja asiakaslähtöisyys.

Magnus Weurlander

Johtaja, head of PMO

Onnistutaan yhdessä

Tiedonhallinnan ja analytiikan asiantuntijamme

Haluatko kuulla lisää? Asiantuntijamme vastaavat mielellään lisäkysymyksiin tuotteita ja palveluitamme koskien. Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme.

Headshot of Mika Mattila

Mika Mattila

Varatoimitusjohtaja

+358 50 552 8882