Viranomaisraportointia helposti

Sääntely ja raportointi

ALM Partners toteuttaa raportointia vähentämällä monimutkaisuutta ja lisäämällä joustavuutta. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme kyvyn reagoida sääntelyviranomaisten muuttuviin vaatimuksiin ripeästi. Raportointirakenne suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeen mukaan. Pankkialan moninaisten haasteiden edessä olemme osoittaneet ammattitaitomme ja teknisen kykymme löytää oikeat ratkaisut.

Onnistutaan yhdessä

Raportoinnin asiantuntijamme

solution icon

Yhteiseurooppalainen raportointi

solution icon

Likviditeetti- ja rahoitusriskit

solution icon

Rahoitusvakausviraston vaatimukset

solution icon

EU rahoitusmarkkinaraportointi

solution icon

Nykyaikainen liiketoimintaraportointi

solution icon

Jatkuvat palvelut

Raportointia yksinkertaisesti

Yksilöllinen ja luotettava raportoinnin kumppani

ALM Partnersilla raportointia toteutetaan helpottamalla raportointiprosessia ja lisäämällä joustavuutta. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme kyvyn reagoida sääntelyviranomaisten muuttuviin vaatimuksiin nopeasti ja joustavasti.

Raportoinnin ammattilaiset

Olemme sääntelyn tulkinnan huippuosaajia, joka takaa asiakkaillemme nykyaikaiset ja laadukkaat raportointiprosessit.

Ajantasaiset raportit

Saat meiltä aina vaatimusten mukaiset viranomaisraportointiprosessit helposti ja joustavasti.

Laadukkaat raportit

Autamme datamäärän hyödyntämisessä laadukkaassa liiketoimintaraportoinnissa – oikea-aikaiset ja luotettavat raportit päätöksenteon tukena.

Vapauta resursseja käyttöösi

Enemmän aikaa omaan, arvoa tuottavaan liiketoimintaan.

Vankkaa osaamista ja laadukkaat raportit

Sääntely ja raportointi

Nykyään useat yhteiseurooppalaiset ja kansalliset viranomaiset, kuten Euroopan Keskuspankki (EKP), Euroopan pankkiviranomainen (EBA) ja Finanssivalvonta (FIVA) vaativat oikea-aikaisia, perusteellisia ja tarkkoja tietoja luottolaitosten, vakuutusyhtiöiden ja sijoitus- ja rahastopalveluita tarjoavien tuloista ja riskeistä. Sääntelyviranomaisten lisäksi muun muassa sijoittajat, tiedotusvälineet ja poliittiset päättäjät odottavat läpinäkyvyyttä ja näkyvyyttä syvälle rahoituslaitosten liiketoimintaprofiileihin ja riskivalmiuksiin. Tästä johtuen rahoitussektorin toimijoiden raportointivaatimukset ovat lisääntyneet ja raporttien luominen vaatii ajankohtaista tietoa ja kattavaa osaamista.

ALM Partnersilla toteutamme raportointia vähentämällä monimutkaisuutta ja lisäämällä joustavuutta. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme kyvyn reagoida sääntelyviranomaisten muuttuviin vaatimuksiin ripeästi ja luo raportointirakenteen, joka on suunniteltu aina asiakkaiden tarpeen mukaan. Pankkialan moninaisten haasteiden edessä olemme osoittaneet ammattitaitomme ja teknisen kykymme löytää oikeat ratkaisut.

Laadukkaat raportit

Tuemme sinua ja organisaatiotasi

  • kansainvälisten sääntelystandardien (kuten Basel-säännökset ja IFRS9),
  • eurooppalaisten asetusten ja direktiivien (esimerkiksi vakavaraisuusasetus CRD ja vakavaraisuusdirektiivi CRR, rahoitusvälinemarkkinadirektiivi MiFID), vakuutusyhtiösääntelyn Solvenssi II) ja kaikkiin edellämainittuihin liittyvän raportoinnin (mm. FINREP, COREP ja AnaCredit) sekä
  • kansallisten vaatimusten (kuten RATI/KOTI ja VIRATI-kokonaisuus)

toteuttamisessa. Olemme kehittäneet omia moderneja ratkaisuja ja sovelluksia viranomaisraportointiin ja sen taustalla olevaan massiiviseen datanhallintaan, käy lukemassa lisää tuotteistamme.

ALM Partnersilla on vuosien kokemus luottolaitosten liiketoiminnasta ja sen osa-alueista, kuten taseen- ja riskienhallinnasta sekä tiedonhallinnasta ja analytiikasta. Yhdistettynä rahoitusalan sääntelyn seurantaan ja viranomaisraportointiin osaamisemme mahdollistaa liiketoimintavaatimusten huomioimisen raportointirakenteessa. Haluamme auttaa sinua luomaan mahdollisimman laadukasta ja tehokasta raportointia myös sisäiseen seurantaan, joka näkyy vaivattomasti liiketoiminnan tukena automatisoituihin dataprosesseihin perustuen. Lisäksi analysoimme taitaen muuttuvan sääntelykehikon vaikutuksia liiketoimintaan, tulokseen ja vakavaraisuuteen, sekä nykyisiin prosesseihin.

Tuotteemme raportoinnin tukena

  • CRDM
  • Ahjo
  • Palje

ALM Partnersin tekemisessä välittyy laadun ja luotettavuuden ohella myös joustavuus – palvelut on aina tarvittaessa räätälöity asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Hannu Kaijomaa

Riskienhallintajohtaja, POP Pankkiliitto

Onnistutaan yhdessä

Raportoinnin asiantuntijamme

Haluatko kuulla lisää? Asiantuntijamme vastaavat mielellään lisäkysymyksiin tuotteita ja palveluitamme koskien. Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme.

Nicole Aladin

Manager, Viranomaisraportointi