Artikkeli

Figuren viranomaisraportoinnin liiketoiminta siirtyy ALM Partnersille 1.3.2022 alkaen

ALM Partners ja Figure Taloushallinto ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Figuren viranomaisraportoinnin liiketoiminta siirtyy ALM Partnersille. Kauppa julkistettiin 11.1.2022 ja muutos astuu voimaan 1.3.2022 alkaen. ALM Partnersilla on pitkäaikaista osaamista viranomaisraportoinnissa tarvittavan datan hallinnan ja työkalujen kehittämisestä, sekä viranomaisraportoinnin tuottamisessa. Figure puolestaan keskittyy jatkossa entistä voimakkaammin finanssialan taloushallinnon palveluihin ja niiden kehittämiseen.

ALM Partners ja Figure ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, ja yhteistyö jatkuu muutoksen myötä vahvana myös tulevaisuudessa. Liiketoimintakaupan yhteydessä 12 viranomaisraportoinnin asiantuntijaa siirtyy Figurelta ALM Partnersille vanhoina työntekijöinä. Uudet työntekijät otetaan innolla vastaan ALM Partnersilla.

” ALM Partners tuottaa pankki- ja finanssialan viranomaisraportointia kattavana kokonaispalveluna nyt entistä laajemmin. Siirtyvällä asiantuntijatiimillä on erittäin vahvaa osaamista, joka täydentää moderneihin viranomaisraportointiratkaisuihimme perustuvaa palvelukyvykkyyttämme. Jatkossa olemme entistä useamman suomalaisen pankin raportoinnin pääyhteistyökumppani, ja meillä on vahvat nykyaikaiset kyvykkyydet palveluntarjontaan eurooppalaisilla markkinoilla.”, ALM Partnersin toimitusjohtaja Aaro Mäkelä sanoo.

Ennen kaupan lopullista toteutumista yhtiöiden liiketoiminta ja asiakaspalvelu jatkuvat entiseen tapaan. Muutokset eivät edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä ja asiakkaille tullaan tiedottamaan prosessin etenemisen eri vaiheista.

ALM Partnersilla työskentelee yli 100 finanssialan asiantuntijaa ja sen päätoimistot sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Tukholmassa.

Lisätietoja: Aaro Mäkelä, aaro.makela (at) almpartners.fi, 050 540 5416