Artikkeli

ALM Partners -konserniin uusia henkilöstöomistajia – Jukka Sarkanen eläkkeelle yhtiön palveluksesta

ALM Partners -konsernin emoyhtiö ALM Group Oy on toteuttanut menestyksekkään ALM Partners -konsernin henkilöstölle suunnatun osakeannin. Osakeannin myötä henkilöstöomistajien määrä nousee 14 uudella henkilöstöömme kuuluvalla osakkaalla. Henkilöstöomistajien yhteismäärä omistusjärjestelyiden jälkeen on 59 henkilöstöosakasta.

Onnittelemme kaikkia uusia sekä vanhoja henkilöstölle suuntautuneeseen antiin osallistuneita osakkaita!

 

Osana 12.9.2023 tapahtuneita muutoksia, ALM Partnersin perustajajäsen Jukka Sarkanen on saavuttanut sopimusten mukaisen 60 vuoden eläköitymisiän. Jukka Sarkanen toimi ALM Partners Oy:n toimitusjohtajana 2/2011–2/2018, sekä konsernin hallituksen puheenjohtajana 2/2018–2/2023 ja tämän jälkeen hallituksen jäsenenä. Muutostilanteessa Jukka Sarkanen luopuu omistuksestaan konsernissa, jatkaen kuitenkin ALM Partners -konsernissa hallituksen jäsenenä, sekä uusissa haasteissa ALM Partners -konsernin ulkopuolella.

Kiitämme lämpimästi Jukkaa vuosikymmenien näkemyksellisestä työpanoksesta rahoitusalalla ja vahvan perustan luomisesta nykyisen ALM Partners -konsernin kasvavalle ja menestyksekkäälle toiminnalle! Samalla toivotamme erinomaista 60-vuotissyntymäpäivää!

 

Omistusmuutosten jälkeen ALM Partners -konserni on 85 % henkilöstönsä omistama. Konsernin vakavaraisuus säilyy vahvana eikä konsernilla ole nettovelkaa. Sitoutunut ja laajentunut omistajakuntamme jatkaa entistäkin leveämmillä hartioilla vahvan kasvutarinamme toteuttamisessa.

ALM Partners -konserni on finanssialan riskienhallinnan, viranomaisraportoinnin sekä datan ja järjestelmien erityisosaaja. ALM Partners -konsernin liiketoiminta on keskittynyt pankki-, finanssi- ja vakuutusalan asiakkaisiin. ALM Partners -konsernin palveluksessa 12.9.2023 on yhteensä 144 huippuammattilaista.

ALM Partners -konserni toimii Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa, sekä laajentaa jatkuvasti asiakaskuntaansa Euroopan laajuisesti. Konsernilla on pysyvät toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Jyväskylässä, sekä lokakuusta 2023 alkaen myös Oulussa.