Artikkeli

ALM Partners ja HAVU yhteistyöhön

 

Toimialamme on hyvin perinteikäs ja meille tarjoutui erinomainen tilaisuus kertoa yhteistyökumppanin avulla mitä työnantajana olemme oikeasti pinnan alla. Aihe, josta olemme lähiaikoina pyrkineet paljon viestimään. Teemme paljon asioita yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Harrastamme eri lajeja porukalla, istumme toimistolla pelaamassa lautapelejä ja välillä ihan muuten vain viettäen yhdessä aikaa. Yksi isoimmista yhteisöistämme muodostuu nettipelaamisen ympärille.

HR Päällikkömme Mikko Sipakko kertoo seuraavasti:

“Havun kanssa yhteistyöhön lähteminen oli innostava ja varsin helppo päätös. Se mikä teki päätöksenteosta helppoa, oli yhteiset tekijät arvoissamme. Molemmilla, meillä sekä Havulla on selvää, että haluamme pitää yhteisöstä huolta ja myös kannustaa kaikkia huolehtimaan itsestään.

Pelaaminen on yhteisöllistä ja yhdistävää, ja Havu tekee sitä tyylillä. ALMilla on jo pitkään ollut vahva ja alati kasvava esports-yhteisö ja vapaa-ajalla Discord-kanavallamme hengaa n. 125 työntekijästämme 50 Almilaista – yhdessä pelaten ja aikaa viettäen.

Haluamme olla mukana tukemassa Havua matkallaan parantamassa esports-kulttuuria ja vaikuttamassa yhteiskuntaan. Samalla myös kertoen ALM Partnersista ja tarjoten mahdollisuuksia uusille ja vanhoille työntekijöillemme olla osana jotain muutakin kuin pelkkää työpaikkaa.”