Artikkeli

ALM Partners ja AQRISK yhteistyöhön asiakasratkaisujen laajentamiseksi Pohjoismaiden markkinoilla

ALM Partners on iloinen ilmoittaessaan tuoreesta kumppanuudestaan AQRISKin kanssa. AQRISK on tanskalainen finanssiteknologiayritys, joka tarjoaa kehittyneitä pankkialan ratkaisuja. Heidän AQOPTIMIZER-ratkaisunsa tekee pankkitoiminnan ytimen optimoinnista helppoa, mahdollistaen käyttödatan, analytiikan ja modernin teknologian parantuneen hyödyntämisen. Tämä kattaus laajentaa ALM Partnersin laajennettua kumppanuusstrategiaa, jonka tarkoituksena on portfoliomme palveluiden ja ratkaisujen kasvattaminen. Yhteistyömme tavoitteena on laajentaa asiakaspalvelukykyjämme ja markkinakattavuutta tuomalla uusia ratkaisuja ja palvelumahdollisuuksia asiakkaillemme.

ALM Partners on asiantuntija säätelyraportoinnissa, riskienhallinnassa ja tiedonhallinnassa. Uskomme, että yhteistyö AQRISKin kanssa täydentää vahvuuksiamme ja tuo lisäarvoa asiakkaillemme. Suunnittelemme laajentavamme tarjontaamme ja astuvamme uusille markkinoille, ylittäen rajoja vahvan ja kyvykkään kumppanuuden tukemana.

Erityisesti kuitenkin uskomme, että tämä kumppanuus vaikuttaa myönteisesti suomalaiseen pankkialaan, koska AQRISKin kehittyneet ratkaisut ja vahva alueellinen toimialaosaamisemme yhdistyvät. Asiakkaamme voivat nyt hyötyä AQRISKin käytännönläheisistä oivalluksista, jotka edistävät lisääntynyttä läpinäkyvyyttä ja johtavat parempaan asiakastyytyväisyyteen, -uskollisuuteen ja -luottamukseen.

Yhteistyömme menestys mitataan asiakastyytyväisyydellä ja lisäarvolla. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteinen tarjontamme tuo merkittävää arvoa markkinoille ja odotamme innolla yhteisten projektien toteuttamista asiakkaidemme kanssa.

Katsoessamme tulevaisuuteen suunnittelemme uusien toimialueiden ja markkinoiden valloittamista yhdessä, laajentaen palveluitamme niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Tavoitteemme on tarjota laajempi valikoima tuotteita ja palveluita asiakkaillemme, linjassa liiketoimintatavoitteidemme kanssa, ja kasvattaa tätä yhteistyötä tarjotaksemme tulevaisuudessa vieläkin enemmän arvoa.