Artikkeli

Ajankohtaispäivä 2020 on finanssialan vuoden odotetuin virtuaalitapahtuma

Odotettu Ajankohtaispäivä järjestetään tänäkin vuonna – ensimmäistä kertaa 100% virtuaalitapahtumana! Vaikka emme tänä vuonna pääsekkään tapaamaan kasvotusten Ajankohtaispäivän merkeissä, tuomme tänäkin vuonna laadukkaat puheenvuorot, paneelikeskustelun ja finanssialan tulevaisuuden näkymät suoraan sinne missä olet!

ALM Partners on seurannut kevään ja alkavan kesänaikana koronavirustilanteen kehittymistä ja sen vaikutuksia yleisötapahtumiin Suomessa ja maailmalla. Meille tärkeintä on henkilökunnan, yleisön ja puhujien hyvinvointi ja turvallisuus. Arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti ja yleistä etua ajatellen.

Vaikka joukkotapahtumat olisivat syksyllä sallittuja, ALM Partners katsoi, että vallitsevissa olosuhteissa järkevintä oli välttää suuren live-tapahtuman järjestäminen. Ajankohtaispäivä on perinteinen tapahtuma, jota odotamme suuresti joka vuosi. Live-tapahtuman peruminen oli siis isopäätös, mutta myös vastuullisin vaihtoehto. Koronavirus leviää ihmisten kohtaamisissa, joten emme halua kerätä satoja ihmisiä yhteen.

Tänä vuonna kokeilemme kuitenkin jotain uutta ja Ajankohtaispäivä järjestetään kokonaan verkossa virtuaalitapahtumana. Näin pystymme tässäkin tilanteessa tuomaan finanssialan puhuttavimmat aiheet kaikkien sidosryhmiemme saataville helposti ja turvallisesti. Suunnitteilla on ainutlaatuisia sisältöjä ja mielenkiintoisia puhujia: haluamme keskustella mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti siitä miltä huomisen finanssiala näyttää koronaviruksen jäljiltä. Tänä vuonna järjestämme erillisen tapahtuman englanninkielisille sidosryhmille ja asiakkaille.

Ajankohtaispäivää vietetään siis torstaina 8.10.2020 klo 9-12 ja englanninkielinen osuus klo 13-14. Tapahtuma on kutsuvieraille – heille lähetetään kutsu ja linkki osallistumiseen sähköpostissa. Odotamme jo innolla uudenlaista tapaamista!

Emme malta odottaa myöskään vuoden 2021 Ajankohtaispäivää, jota vietämme jälleen yhdessä seminaarin merkeissä. Uudelleen näkeminen onkin hyvä syy juhlaan, kuten myös Ajankohtaispäivän 10-vuotisjuhla.