Ura ALM Partnersilla

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen niin tase- ja pääomanhallinnan, liiketoiminta- ja riskiraportoinnin, järjestelmien kuin viranomaisraportoinninkin alueilla. Liiketoimintaamme kuuluu myös mm. erilaiset treasury-ratkaisut, mallinnettu tietovarastointi ja datan laadunvarmistus. Tärkeintä työssämme on rakentaa yhdessä sujuvampaa arkea asiakkaillemme. 

ALM Partnersilla olet osa innostunutta ja kasvavaa organisaatiota. Yhdessä meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista. Meillä pääset kehittymään ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle:

 1. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 2. Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 3. Kulttuuri- ja liikuntaedut
 4. Laajat koulutusmahdollisuudet
 5. ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Meillä ALM Partnersilla haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, jotta he voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joukkomme on hyvin monipuolinen. Vaikka useimmilla meistä on korkeakoulututkinto ja työ- ja koulutustaustamme ovat hyvinkin erilaiset, kiinnostus finanssialaa on yhdistävä tekijämme. Tasa-arvoinen, innostava ja kehittymään kannustava organisaatiokulttuuri on meille tärkeää ja haluamme tehdä töitä hyvässä hengessä.   

Avoimet tehtävät

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä

ALM Partnersilla työskentelee osaajia useilla eri taustoilla, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus finanssialaa kohtaan. Kannustamme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä saat innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Senior viranomaisraportoinnin asiantuntija

Lue lisää

Kasvamme voimakkaasti ja haemme

Senior viranomaisraportoinnin asiantuntijaa

vastaamaan finanssialan viranomaisraportoinnin tuotannosta. Tarjoamme sinulle monipuolista työtehtävää pankkien viranomaisraportoinnin parista, jossa tuotantoraportoinnin lisäksi koordinoit ja osallistut aktiivisesti oman tiimisi prosessien kehittämiseen ja suunnitteluun. Pääset osaksi nuorekasta ja motivoitunutta porukkaamme, jossa uudet ideat ja kehitysehdotukset otetaan innolla vastaan ja niihin tartutaan. Tuotantoraportoinnin lisäksi pääset oman kiinnostuksesi mukaan osallistumaan niin sisäisiin kuin asiakkaiden projekteihin ja kehityshankkeisiin viranomaisraportoinnin parissa.

Tuotantovastaavan työ:

Tuotannosta vastaavana viranomaisraportoinnin asiantuntijana hoidat yhdessä kollegoidesi kanssa mm. Suomen Pankin Anacredit ja RATI -raportointia sekä Euroopan pankkiviranomaisen Corep ja Finrep -raportointia. Sinun vastuullasi on koordinoida oman tiimisi vastuualueen toimintaa, jotta asiakaslupauksemme toteutuu.  Vaikka vastaat yrityksessämme oman alueen kehittämisestä, otat aktiivisesti osaa koko viranomaisraportoinnin kehitykseen osana isompaa asiantuntijatiimiä. ALM Partnersissa uusia projekteja ja tehtäviä syntyy jatkuvasti, ja oman kiinnostuksesi mukaan pääset mukaan ottamaan lisää vastuuta. Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus itsesi ja tiimisi kehittämiseen ja halu syventyä pankkialan viranomaisraportointivaateisiin.

 

Eduksesi katsomme:

 • Muutaman vuoden kokemuksen pankki-, rahoitus- tai IT-alan tehtävistä.
 • Työkokemus pankkisääntelyn tai viranomaisraportoinnin parista.
 • Aiempi kokemus ryhmätyön koordinoimisesta tai muista vastuutehtävistä
 • Tietokantakyselyiden (SQL) perusteet tai muu tietokanta tai koodaajakokemus.
 • Kokemus asiakaspalvelu tai myyntitehtävistä.

Työskentelytyyliltäsi olet tehokas ja helposti lähestyttävä. Olet kiinnostunut pankkitoiminnasta ja osaat poimia ydinasiat isoista kokonaisuuksista. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta pankkien viranomaisraportoinnista, kuten Suomen Pankin Anacredit tai RATI -raportoinnista tai Corep likviditeettiraportoinnista.  Et pelkää tarttua vaikeampiinkaan pulmiin, mutta toisaalta osaat myös jakaa vastuuta muille ja pyytää apua tarvittaessa. Olet luotettava ja ratkaisukeskeinen ja porukka kääntyy sinun puoleesi, kun heillä on ongelmia tai huolia. Lisäksi sinulla on halu palvella asiakkaitamme ensiluokkaisesti.

Tiimissämme arvostamme luottamusta sekä yhteistyökykyistä asennetta toistemme kanssa ja vaalimme näitä arvoja myös asiakastyössämme. Suomen kielen lisäksi sinun tulisi puhua ja kirjoittaa myös hyvää englannin kieltä. Lisäksi ruotsin kielen taito luetaan eduksesi.

 

Minkälainen tiimi sinua odottaa?

Tulet osaksi n. 20 viranomaisraportoinnin asiantuntijatiimiä. Työyhteisömme on nuorekas ja rento ja tykkäämme tehdä asioita yhdessä. Hyvä yhteishenkemme valuu myös vapaalle, jolloin voimme viettää aikaa yhdessä esimerkiksi lautapeli-iltojen merkeissä tai urheilutapahtumiin osallistuen. ALMilaisten virkistys- ja tiimipäivät ovat myös erittäin suosittuja ja niiden sisältöön pääsevät kaikki vaikuttamaan. Työilmapiirissämme korostuu luottamus, vapaus ja rentous. Sinulle tämä näkyy vapautena vaikuttaa oman työsi lisäksi myös laajemmin tapoihimme tehdä asioita. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena.

Miksi ALM Partnersille kannattaa hakea töihin?

Olemme velaton ja kannattava yritys, eli lyhyesti sanottuna luotettava työnantaja. Työnantajana olemme myös reilu ja joustava: emme diggaile ylimääräistä byrokratiaa. Meille asiakkaat ja työntekijät ovat aina ykkössijalla, koska molempia tarvitaan menestyksekkään liiketoimintamme jatkamiseen myös tulevaisuudessa. Meillä on helppoa viihtyä, ja jotain meistä työnantajana kertoo se, että osa muualle lähteneistä ALMilaista on halunnut palata pian takaisin.

Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle kattavat työterveys- ja hammashuoltopalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laajan vakuutuspaketin, joka sisältää mm. sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja siksi tarjoammekin työntekijöillemme laajat koulutusmahdollisuudet, mm. Coursera-verkkokurssialustan. Meillä pääset takuulla oppimaan uutta liiketoiminnasta ja finanssimaailmasta.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä paikkariippumattomasti haluamastasi sijainnista, mutta Helsingin ja Jyväskylän toimistomme ovat luonnollisesti käytettävissäsi.

Milloin työt alkavat?

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtävä on vakituinen ja tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkataso on 3 700- 4500 €/kk.

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, lähetä meille hakemuksesi!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi  mahdollisimman pian tai viimeistään 21.8.2022. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksessasi toivomme, että avaat myös tietoteknisiä valmiuksiasi, kuten mahdollista tietokanta- sekä Excel-osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Viranomaisraportointitoimintojen vetäjä Nicole Aladin numerosta 050 358 1150 tai nicole.aladin@almpartners.fi.

Piilota

Analyytikko trainee

Lue lisää

Kasvamme voimakkaasti ja haemme useaa 

Analyytikko traineeta 

finanssialan viranomaisraportointi- ja analyysitoimintoihimme. Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan, jossa pääset sekä perehtymään pankkisääntelyn tuoreimpiin kiemuroihin että kehittymään laaja-alaisesti pankkien riskienhallintaan liittyvissä tehtävissä. Oman kiinnostuksesi mukaan voit joko suuntautua enemmän pankkisääntely- ja projektipuolelle osana viranomaisraportointitiimiämme tai analyysitoimintoihimme tuottamaan pankkitoiminnan korko- ja likviditeettiriskimallinnusta osana säännöllistä palvelutarjontaamme. Hakuprosessin aikana kartoitetaan kiinnostusta näiden aihepiirien välillä.  

Trainee-jakso: 

Trainee-jakson alusta asti olet osana tiimiä oppimassa ja syvennyt myös itsenäisesti raportointikokonaisuuksiin. Tutustut ja perehdyt myös ALM Partnersin palveluihin, kuten korkokate- ja korkoriskimallinnukseen, likviditeettimallinnukseen ja raportointeihin. Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus itsesi kehittämiseen ja halu syventyä pankkialan riskienhallintavaateisiin. Tahdot kasvaa rahoitusalan ammattilaiseksi, joka ymmärtää pankkitoiminnan liiketoiminnallisen sekä teknisen puolen. Menestyksekkään trainee-jakson päätteeksi sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin asiantuntijan roolissa tai toimimaan kiinnostuksesi mukaan asiakasrajapinnassa ja ottamaan enemmän palvelukohtaista vastuuta.  

Eduksesi katsomme:  

 • Mahdollisesti jo hankitun kokemuksen pankki-, rahoitus- tai IT-alan tehtävistä. 
 • Pankkisääntelyn tai viranomaisraportoinnin tuntemus ennestään. 
 • Tietokantakyselyiden (SQL) perusteet.  
 • Selkeän ja tarkan kirjallisen ilmaisutaidon. 
 • Kiinnostuksen kehittyä ja oppia lisää asiakasvastuutehtävistä. 

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaksut nopeasti uusia asioita. Olet kiinnostunut pankkitoiminnasta ja paneudut mielelläsi yksityiskohtiin. Lisäksi sinulla on halu palvella asiakkaitamme ensiluokkaisesti. Tiimissämme arvostamme luottamusta sekä yhteistyökykyistä asennetta toistemme kanssa ja vaalimme näitä arvoja myös asiakastyössämme. Suomen kielen lisäksi sinun tulisi puhua ja kirjoittaa myös hyvää englannin kieltä. Lisäksi ruotsin kielen taito luetaan eduksesi. 

 

Minkälainen tiimi sinua odottaa? 

Yli 100 ALMilaisesta koostuva työyhteisömme on rento ja yhteisöllinen. Hyvä yhteishenkemme valuu myös vapaalle, jolloin voimme viettää aikaa yhdessä esimerkiksi lautapeli-iltojen merkeissä. Jos sinulle sopivaa vapaa-ajan tekemistä meiltä ei vielä löydy, otamme uudet ideat ilolla vastaan! Työilmapiirissämme korostuu luottamus, vapaus ja rentous. Sinulle tämä näkyy vapautena vaikuttaa oman työsi lisäksi myös laajemmin tapoihimme tehdä asioita. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena. 

 

Miksi ALM Partnersille kannattaa hakea töihin? 

Olemme velaton ja kannattava yritys, eli lyhyesti sanottuna luotettava työnantaja. Työnantajana olemme myös reilu ja joustava: emme diggaile ylimääräistä byrokratiaa. Meille asiakkaat ja työntekijät ovat aina ykkössijalla, koska molempia tarvitaan menestyksekkään liiketoimintamme jatkamiseen myös tulevaisuudessa. Meillä on helppoa viihtyä, ja jotain meistä työnantajana kertoo se, että osa muualle lähteneistä ALMilaista on halunnut palata pian takaisin. 

Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle kattavat työterveys- ja hammashuoltopalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laajan vakuutuspaketin, joka sisältää mm. sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja siksi tarjoammekin työntekijöillemme laajat koulutusmahdollisuudet, mm. Coursera-verkkokurssialustan. Meillä pääset takuulla oppimaan uutta liiketoiminnasta ja finanssimaailmasta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä paikkariippumattomasti haluamastasi sijainnista, mutta Helsingin ja Jyväskylän toimistomme ovat luonnollisesti käytettävissäsi. 

 

Milloin työt alkavat? 

Työt alkavat 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on määräaikainen 31.3.2023 saakka. Trainee-jakson lähtöpalkka on 2650 €. Menestyksekkään trainee-jakson jälkeen tulemme tarjoamaan jatkosopimusta ja mahdollisuutta kehittyä huippuosaajaksi. 

 

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, lähetä meille hakemuksesi! 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi  viimeistään 21.8.2022. Hakemuksessasi toivomme, että avaat myös tietoteknisiä valmiuksiasi, kuten mahdollista tietokanta- sekä Excel-osaamistasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Viranomaisraportointitiimin vetäjä Nicole Aladin numerosta 050 358 1150 tai nicole.aladin@almpartners.fi ja Analyysitiimin vetäjä Riku Areva numerosta 050 594 55 46 tai riku.areva@almpartners.fi. 

Lue edellisten harjoittelijoiden kokemuksista: https://almpartners.fi/millaista-on-data-analyst-traineen-arki-alm-partnersilla/ 

Piilota

Data Engineer trainee

Lue lisää

Kasvamme voimakkaasti ja haemme useaa 

Data Engineer traineeta 

Olit sitten urallasi jo pidemmälle edennyt tai vasta korkeakouluopintojen loppuvaiheessa ja urasi alussa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään oikeita datatöitä finanssialan asiakkaiden kanssa. 

Työn ytimen muodostavat datavirran hallinnointi lähdejärjestelmistä raportointiin ja jalostaminen käyttökelpoiseen muotoon. Käsiteltävä data liittyy mm. pankkien luotto- ja rahoitusinstrumentteihin, ja datan käyttökohteet liittyvät pääosin pankkien riskienhallintaan ja viranomaisraportointiin. Tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia ominaisuuksia ovat kiinnostus laajojen kokonaisuuksien hallintaan ja ongelmanratkaisuun sekä sitoutuminen jatkuvaan prosessiin, jossa dataputkia kehitetään ja automatisoidaan. Työ yhdistää pankkien dataprosessit ja liiketoiminnan kokonaisvaltaiseksi palveluksi asiakkaillemme, joten kiinnostus finanssialaa kohtaan on tärkeää, ja ymmärrys pankkien liiketoiminnan saloista katsotaan eduksi. 

Trainee-jakso 

Trainee-jakson aikana tutustut ALM Partnersin asiakkailleen tuottamiin jatkuviin ylläpito- ja raportointipalveluihin sekä mahdollisuuksien mukaan osallistut näihin liittyviin kehitysprojekteihin. Oikeiden datatöiden ohella saat kattavan perehdytyksen pankkien dataan, liiketoimintaan ja viranomaisraportointiin. Pääasiallisena data-alustana tulet käyttämään SQL Serveriä, ja trainee-jakson päätteeksi elät ja hengität T-SQL:ää. Lähtötaitoja tärkeämpää on aito mielenkiinto dataongelmien ratkontaan ja uusien teknologioiden oppimiseen. 

Opit itsenäiseksi ammattilaiseksi, joka ottaa vastuuta ratkaisuistaan eikä jätä löytämiään epäkohtia huomiotta. Tahdot kasvaa rahoitusalan ammattilaiseksi, joka ymmärtää pankkitoiminnan tekniset puitteet ja myös niiden yhteyden pankin liiketoimintaan. Menestyksekkään trainee-jakson päätteeksi sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin asiantuntijan roolissa tai toimimaan kiinnostuksesi mukaan asiakasrajapinnassa ja ottamaan enemmän palvelukohtaista vastuuta.    

 Eduksesi katsomme:  

 • Kiinnostuksen finanssialaa kohtaan ja ymmärryksen pankkien liiketoiminnasta. 
 • Kyvyn ja halun työskennellä myös asiakasympäristössä ja –projekteissa. 
 • Korkeakoulututkinnon tai mahdollisimman loppuvaiheessa olevat opinnot. 
 • Nykyaikaisen tietokanta- ja data-arkkitehtuuriosaamisen (mm. MS SQL Server) 
 • ETL, raportointi- ja ohjelmointiosaamisen (mm. SQL, Power BI, Python, Power Shell) 

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaksut nopeasti uusia asioita. Olet valmis ottamaan vastuuta ja tekemään omia ratkaisuja. Suomen lisäksi odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

Minkälainen tiimi sinua odottaa? 

Yli 100 ALMilaisesta koostuva työyhteisömme on rento ja yhteisöllinen. Hyvä yhteishenkemme valuu myös vapaalle, jolloin voimme viettää aikaa yhdessä esimerkiksi lautapeli-iltojen merkeissä. Jos sinulle sopivaa vapaa-ajan tekemistä meiltä ei vielä löydy, otamme uudet ideat ilolla vastaan! Työilmapiirissämme korostuu luottamus, vapaus ja rentous. Sinulle tämä näkyy vapautena vaikuttaa oman työsi lisäksi myös laajemmin tapoihimme tehdä asioita. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena. 

Trainee paikkoja on tarjolla useassa tiimissämme ja riippuen mielenkiinnostasi löydämme sinulle juuri oikean. Työtä meillä tehdään kuitenkin hyvin paljon yli tiimirajojen ja tuletkin trainee vaiheessa olemaan paljon tekemisissä myös muiden samaa aikaa aloittavien kanssa. 

Miksi ALM Partnersille kannattaa hakea töihin? 

Olemme velaton ja kannattava yritys, eli lyhyesti sanottuna luotettava työnantaja. Työnantajana olemme myös reilu ja joustava: emme diggaile ylimääräistä byrokratiaa. Meille asiakkaat ja työntekijät ovat aina ykkössijalla, koska molempia tarvitaan menestyksekkään liiketoimintamme jatkamiseen myös tulevaisuudessa. Meillä on helppoa viihtyä, ja jotain meistä työnantajana kertoo se, että osa muualle lähteneistä ALMilaista on halunnut palata pian takaisin. 

Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle kattavat työterveys- ja hammashuoltopalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laajan vakuutuspaketin, joka sisältää mm. sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja siksi tarjoammekin työntekijöillemme laajat koulutusmahdollisuudet, mm. Coursera-verkkokurssialustan. Meillä pääset takuulla oppimaan uutta liiketoiminnasta ja finanssimaailmasta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä paikkariippumattomasti haluamastasi sijainnista, mutta Helsingin ja Jyväskylän toimistomme ovat luonnollisesti käytettävissäsi. 

Milloin työt alkavat? 

Työt alkavat 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on määräaikainen 31.3.2022 saakka. Trainee-jakson lähtöpalkka on 2650 €. Menestyksekkään Trainee-jakson jälkeen tulemme tarjoamaan jatkosopimusta ja mahdollisuutta kehittyä huippuosaajaksi. 

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, lähetä meille hakemuksesi! 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi  viimeistään 21.8.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Hjelt (0503682682 tai tuomas.hjelt@almpartners.fi) 

Lue edellisten traineeden kokemuksista: https://almpartners.fi/millaista-on-traineen-arki-alm-partnersilla/ 

Piilota

Haluatko tulevaisuuden ammattilaiseksi?

Trainee-ohjelma

ALM Partners kasvaa vauhdilla ja etsimme pitkin vuotta joukkoomme tulevaisuuden ammattilaisia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Trainee-ohjelmaan voivat hakea niin vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, kuin esimerkiksi uutta urasuuntaa tavoittelevat.

Etsimme säännöllisesti mm. Analyytikko-, Data Engineer & Scientist– sekä Kehittäjä-traineita. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan riittää, että haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Olet tiimipelaaja ja haluat tehdä yhdessä töitä asiakkaidemme sujuvamman arjen eteen. 

Trainee-ohjelmasi suunnitellaan aiemman osaamisesi ja työtiimisi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen niin liiketoiminnalliselle kuin teknisellekin puolelle. Meillä töitä tehdään yhdessä ja sinulla on aina tiimisi tuki työskennellessäsi – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme eteenpäin! Tarjoamme ALM Partners- traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, kattavat työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä loistavan mahdollisuuden työuralla etenemiseen. Traineen työsuhde on aluksi määräaikainen, ja ohjelman päätyttyä Trainee yleensä sijoittuu asiantuntijatehtäviin ALM Partnersilla.

Trainee-hakuja avaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaan, yleensä muutaman kerran vuodessa. Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä avoimia trainee-paikkoja, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@almpartners.fi! Seuraamalla ALM Partnersia Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista.

Ilmoitamme sivuillamme, kun seuraava haku aukeaa