Ura ALM Partnersilla

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

Työporukka

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen niin tase- ja pääomanhallinnan, liiketoiminta- ja riskiraportoinnin, järjestelmien kuin viranomaisraportoinninkin alueilla. Liiketoimintaamme kuuluu myös mm. erilaiset treasury-ratkaisut, mallinnettu tietovarastointi ja datan laadunvarmistus. Tärkeintä työssämme on rakentaa yhdessä sujuvampaa arkea asiakkaillemme. 

ALM Partnersilla olet osa innostunutta ja kasvavaa organisaatiota. Yhdessä meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista. Meillä pääset kehittymään ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle:

 1. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 2. Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 3. Kulttuuri- ja liikuntaedut
 4. Laajat koulutusmahdollisuudet
 5. ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Meillä ALM Partnersilla haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, jotta he voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joukkomme on hyvin monipuolinen. Vaikka useimmilla meistä on korkeakoulututkinto ja työ- ja koulutustaustamme ovat hyvinkin erilaiset, kiinnostus finanssialaa on yhdistävä tekijämme. Tasa-arvoinen, innostava ja kehittymään kannustava organisaatiokulttuuri on meille tärkeää ja haluamme tehdä töitä hyvässä hengessä.   

Avoimet tehtävät

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä

ALM Partnersilla työskentelee osaajia useilla eri taustoilla, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus finanssialaa kohtaan. Kannustamme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä saat innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Data Engineer

Lue lisää

Mikä ALM Partners?

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan IT-ammattilainen. Me tuotamme pankeille ja muille finanssialan toimijoille korkealaatuista tase- ja riskienhallintaa, tiedonhallintaa, mallinnusta ja analytiikkaa sekä treasury-toimintoja tukevia palveluita. Lisäksi olemme mukana asiakkaidemme projekteissa keskeisissä rooleissa liiketoiminta- ja toteutusosaajina. Toimimme Suomen lisäksi kasvavassa määrin myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 120 osaajasta.

Kasvamme voimakkaasti ja haemme osaajia tehtävään

Data Engineer

Tehtävässä olet osana kuusihenkistä kehitys- ja ylläpitotiimiä, jonka työnä on rakentaa dataputkia. Menestymisen kannalta olennaisia ominaisuuksia ovat SQL-osaaminen, kiinnostus laajojen kokonaisuuksien hallintaan ja ongelmanratkaisuun sekä sitoutuminen jatkuvaan prosessiin, jossa dataputkia kehitetään ja automatisoidaan.

Työn ytimen muodostavat datavirran end-to-end hallinnointi lähdejärjestelmistä raportointiin ja jalostaminen käyttökelpoiseen muotoon. Käsiteltävä data liittyy mm. pankkien rahoitusinstrumentteihin ja datan käyttökohteet liittyvät pääosin pankkien riskienhallintaan ja viranomaisraportointiin, joten kiinnostus finanssialaa kohtaan ja ymmärrys pankkiliiketoiminnasta katsotaan eduksi.

Eduksesi katsomme:

 • Perusymmärrys tietokanta- ja ohjelmistotuotannon käsitteistöstä, kuten ohjelmistoprojektin eri vaiheista, datan prosessoimisesta ja ketteristä menetelmistä
 • Kokemusta SQL:n käyttämisestä tietovarastoinnissa, kuten tietokantojen kehityksestä, ajoketjujen hallinnasta tai tietomallinnuksesta
 • Kokemuksen pilvipalveluiden, erityisesti Azuren ADF ja SQL-resurssien, käytöstä
 • Atlassian tuotteiden käytön (Confluence, Jira, Bitbucket)
 • Perusohjelmointiosaamisen ja komentorivityökalujen käytön. Näistä esimerkkinä
  • Python-skriptaus
  • Powershell-skriptaus
 • Kiinnostuksen finanssialaa kohtaan ja ymmärryksen pankkien liiketoiminnasta, eritoten viranomaisraportoinnista ja tasehallinnasta
 • Kyvyn ja halun työskennellä sekä ALM Partnersin sisäisissä kehitystehtävissä että asiakkaiden projekteissa

Hakijan ei odoteta täyttävän jokaista edellä mainittua kohtaa. Keskeisimmät tehtävissäsi tarvittavat taidot ovat tietovarastointiin liittyvä SQL-osaaminen, valmius itsenäiseen ongelmanratkontaan ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä olet valmis omaksumaan nopeasti uusia asioita. Olet halukas ottamaan vastuuta ja tekemään omia ratkaisuja. Suomen kielen lisäksi odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Minkälainen työyhteisö sinua odottaa?

Yli 120 ALMilaisesta koostuva työyhteisömme on rento ja yhteisöllinen. Hyvä yhteishenkemme valuu myös vapaalle, hyvänä esimerkkinä tästä aktiivinen Discord-kanavamme sekä Esports-kulttuurimme – lautapeli-iltoja ja muuta ajanvietettä unohtamatta. Jos sinulle sopivaa vapaa-ajan tekemistä meiltä ei vielä löydy, otamme uudet ideat ilolla vastaan! Työilmapiirissämme korostuu luottamus, vapaus ja rentous. Sinulle tämä näkyy vapautena vaikuttaa oman työsi lisäksi myös laajemmin tapoihimme tehdä asioita. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena.

Miksi ALM Partnersille kannattaa hakea töihin?

Olemme velaton ja kannattava yritys, eli lyhyesti sanottuna luotettava työnantaja. Työnantajana olemme myös reilu ja joustava: emme diggaile ylimääräistä byrokratiaa. Meille asiakkaat ja työntekijät ovat aina ykkössijalla, koska molempia tarvitaan menestyksekkään liiketoimintamme jatkamiseen myös tulevaisuudessa. Meillä on helppoa viihtyä: jotain meistä työnantajana kertoo se, että monet muualle lähteneistä ALMilaisista ovat halunneet palata takaisin työyhteisöömme.

Mikäli nykyinen, entiseen maailmaan palaamaan hamuava legacy-työnantajasi on pakottanut sinut istumaan taas toimistolle, hae meille. Me maksamme palkkaa aikaansaannostesi perusteella riippumatta siitä, missä ne ovat fyysisesti syntyneet. Vaikka tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä paikkariippumattomasti haluamastasi sijainnista, ovat Helsingin, Jyväskylän ja Tukholman toimistomme luonnollisesti käytettävissäsi.

Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle mm. kattavat työterveyspalvelut hammasetuineen, kulttuuri-, työmatka ja liikuntaedut sekä laajan vakuutuspaketin, joka sisältää mm. sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja siksi tarjoammekin työntekijöillemme laajat koulutusmahdollisuudet, mm. Coursera-verkkokurssialustan ja kattavat sisäiset koulutukset. Meillä pääset takuulla oppimaan uutta liiketoiminnasta ja finanssimaailmasta.

Töiden aloitus ja palkka

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Olemme kiinnostuneista urallaan eri vaiheissa olevista ihmisistä: palkkahaarukka tähän tehtävään on 3 800 – 4 800 € kuukaudessa riippuen kokemuksestasi. Olit sitten junnumpi tai seniorimpi, olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, lähetä meille hakemuksesi!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi  viimeistään 11.12.2022.

Lisätietoja tehtävästä antava Jan Saariniemi (jan.saariniemi@almpartners.fi , +358505275206)

Piilota

Haluatko tulevaisuuden ammattilaiseksi?

Trainee-ohjelma

ALM Partners kasvaa vauhdilla ja etsimme pitkin vuotta joukkoomme tulevaisuuden ammattilaisia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Trainee-ohjelmaan voivat hakea niin vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, kuin esimerkiksi uutta urasuuntaa tavoittelevat.

Etsimme säännöllisesti mm. Analyytikko-, Data Engineer & Scientist– sekä Kehittäjä-traineita. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan riittää, että haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Olet tiimipelaaja ja haluat tehdä yhdessä töitä asiakkaidemme sujuvamman arjen eteen. 

Trainee-ohjelmasi suunnitellaan aiemman osaamisesi ja työtiimisi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen niin liiketoiminnalliselle kuin teknisellekin puolelle. Meillä töitä tehdään yhdessä ja sinulla on aina tiimisi tuki työskennellessäsi – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme eteenpäin! Tarjoamme ALM Partners- traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, kattavat työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä loistavan mahdollisuuden työuralla etenemiseen. Traineen työsuhde on aluksi määräaikainen, ja ohjelman päätyttyä Trainee yleensä sijoittuu asiantuntijatehtäviin ALM Partnersilla.

Trainee-hakuja avaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaan, yleensä muutaman kerran vuodessa. Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä avoimia trainee-paikkoja, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@almpartners.fi! Seuraamalla ALM Partnersia Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista.

Ilmoitamme sivuillamme, kun seuraava haku aukeaa