Ura ALM Partnersilla

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen niin tase- ja pääomanhallinnan, liiketoiminta- ja riskiraportoinnin, järjestelmien kuin viranomaisraportoinninkin alueilla. Liiketoimintaamme kuuluu myös mm. erilaiset treasury-ratkaisut, mallinnettu tietovarastointi ja datan laadunvarmistus. Tärkeintä työssämme on rakentaa yhdessä sujuvampaa arkea asiakkaillemme. 

ALM Partnersilla olet osa innostunutta ja kasvavaa organisaatiota. Yhdessä meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista. Meillä pääset kehittymään ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle:

 1. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 2. Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 3. Kulttuuri- ja liikuntaedut
 4. Laajat koulutusmahdollisuudet
 5. ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Meillä ALM Partnersilla haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, jotta he voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joukkomme on hyvin monipuolinen. Vaikka useimmilla meistä on korkeakoulututkinto ja työ- ja koulutustaustamme ovat hyvinkin erilaiset, kiinnostus finanssialaa on yhdistävä tekijämme. Tasa-arvoinen, innostava ja kehittymään kannustava organisaatiokulttuuri on meille tärkeää ja haluamme tehdä töitä hyvässä hengessä.   

Avoimet tehtävät

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä

ALM Partnersilla työskentelee osaajia useilla eri taustoilla, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus finanssialaa kohtaan. Kannustamme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä saat innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Data Engineer tai Data Engineer trainee

Helsinki

Lue lisää

Olit sitten urallasi jo edennyt, tai vasta korkeakouluopintojen loppuvaiheessa ja urasi alkuvaiheessa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään oikeita datatöitä finanssialan asiakkaiden kanssa. 

Työn ytimen muodostaa datavirran hallinnointi lähdejärjestelmistä raportointiin ja jalostaminen käyttökelpoiseen muotoon. Tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia ominaisuuksia ovat kiinnostus ja ymmärrys laajojen kokonaisuuksien hallintaan ja ongelmanratkaisuun, sekä sitoutuminen jatkuvaan prosessiin, jossa dataputkia kehitetään ja automatisoidaanTämän lisäksi pääset osallistumaan uusien palveluiden toteuttamiseen yhteistyössä analyytikkojemme kanssa. Työskentely tapahtuu pääasiassa Windows-ympäristössä, mutta käytössä on myös Google Cloud Platform ja Microsoft Azure. 

Eduksesi katsomme: 

 • Itsenäinen ote työhön, myönteinen suhtautuminen uuden oppimiseen sekä kyky toimia osana kehitystiimiä
 • Kyky ja halu työskennellä myös asiakasympäristössä 
 • Nykyaikainen tietokanta– ja data-arkkitehtuuriosaaminen, mm. MS SQL Server 
 • ETL, raportointi ja ohjelmointiosaaminen, mm. T-SQL, SQL Server Integration Services, SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Power BI, Python, Power Shell 

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä omaksut nopeasti uusia asioita. Suomen lisäksi odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.  

Tarjoamme sinulle: 

 • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa työyhteisössä 
 • Asiantuntevien kollegojen tuen 
 • Kattavan perehdytyksen 
 • Hyvät työvälineet ja henkilöstöedut 

Data Engineer-tehtävä on vakituinen ja Data Engineer traineetehtävä on määräaikainen (6kk). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Menestyksekkään Trainee-jakson jälkeen tulemme tarjoamaan jatkosopimusta ja mahdollisuutta kehittyä huippuosaajaksi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi 11.10.2020 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Hjelt (050 368 2682tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tuomas.hjelt@almpartners.fi 

Lue edellisten Traineeden kokemuksista: https://almpartners.fi/tag/trainee/   

Hae paikkaa

Piilota

Haluatko tulevaisuuden ammattilaiseksi?

Trainee-ohjelma

ALM Partners kasvaa vauhdilla ja etsimme pitkin vuotta joukkoomme tulevaisuuden ammattilaisia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Trainee-ohjelmaan voivat hakea niin vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, kuin esimerkiksi uutta urasuuntaa tavoittelevat.

Etsimme säännöllisesti mm. Analyytikko-, Data Engineer & Scientist– sekä Kehittäjä-traineita. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan riittää, että haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Olet tiimipelaaja ja haluat tehdä yhdessä töitä asiakkaidemme sujuvamman arjen eteen. 

Trainee-ohjelmasi suunnitellaan aiemman osaamisesi ja työtiimisi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen niin liiketoiminnalliselle kuin teknisellekin puolelle. Meillä töitä tehdään yhdessä ja sinulla on aina tiimisi tuki työskennellessäsi – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme eteenpäin! Tarjoamme ALM Partners- traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, kattavat työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä loistavan mahdollisuuden työuralla etenemiseen. Traineen työsuhde on aluksi määräaikainen, ja ohjelman päätyttyä Trainee yleensä sijoittuu asiantuntijatehtäviin ALM Partnersilla.

Trainee-hakuja avaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaan, yleensä muutaman kerran vuodessa. Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä avoimia trainee-paikkoja, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@almpartners.fi! Seuraamalla ALM Partnersia Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista.

Ilmoitamme sivuilla, kun seuraava haku aukeaa!