Ura ALM Partnersilla

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen niin tase- ja pääomanhallinnan, liiketoiminta- ja riskiraportoinnin, järjestelmien kuin viranomaisraportoinninkin alueilla. Liiketoimintaamme kuuluu myös mm. erilaiset treasury-ratkaisut, mallinnettu tietovarastointi ja datan laadunvarmistus. Tärkeintä työssämme on rakentaa yhdessä sujuvampaa arkea asiakkaillemme. 

ALM Partnersilla olet osa innostunutta ja kasvavaa organisaatiota. Yhdessä meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista. Meillä pääset kehittymään ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle:

 1. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 2. Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 3. Kulttuuri- ja liikuntaedut
 4. Laajat koulutusmahdollisuudet
 5. ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Meillä ALM Partnersilla haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, jotta he voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joukkomme on hyvin monipuolinen. Vaikka useimmilla meistä on korkeakoulututkinto ja työ- ja koulutustaustamme ovat hyvinkin erilaiset, kiinnostus finanssialaa on yhdistävä tekijämme. Tasa-arvoinen, innostava ja kehittymään kannustava organisaatiokulttuuri on meille tärkeää ja haluamme tehdä töitä hyvässä hengessä.   

Avoimet tehtävät

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä

ALM Partnersilla työskentelee osaajia useilla eri taustoilla, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus finanssialaa kohtaan. Kannustamme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä saat innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Data Engineer

Lue lisää

Jatkamme vahvaa kasvua ja haemme mahtavaan porukkaamme lisää 

Data Engineereja 

Olit sitten urallasi jo edennyt tai vasta urasi alkuvaiheessa, tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä tekemään mielenkiintoisia ja haastavia datatöitä finanssialan asiakkaidemme kanssa. 

Työn ytimen muodostavat monipuoliset tehtävät datamallinnuksen ja ETL-kehityksen parissa, joissa on aina tavoitteena tuottaa asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Työhön voi sisältyä myös datan laadunhallintaan (DQA) ja analytiikkaan liittyviä kehitystehtäviä riippuen profiilistasi. Asiakkaillamme on tarpeita myös data-arkkitehtuurin suunnittelun alueella, joten siihenkin suuntaan on mahdollista edetä urallasi. 

Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaidemme teknisissä ympäristöissä, joissa alustana on usein MS SQL Server työkaluineen mutta myös enenevässä määrin GCP, AWS ja MS Azure. Monissa ratkaisuissa käytämme teknisellä alustalla tarjolla olevien työkalujen lisäksi myös Pythonia ja PowerShellia. 

Eduksesi katsomme, mikäli tunnistat itseltäsi osaamisia ja kykyjä seuraavista kohdista 

 • Itsenäinen ote työhön, myönteinen suhtautuminen uuden oppimiseen sekä kyky toimia osana kehitystiimiä 
 • Oma-aloitteisuus, systemaattisuus, matemaattisuus ja kyky omaksua uusia asioita tehokkaasti 
 • Kyky ja halu työskennellä myös asiakasympäristössä 
 • Moderni tietokanta- ja data-arkkitehtuuriosaaminen, esim. MS SQL Server, Azure, GCP, AWS 
 • ETL-, analytiikka- ja ohjelmointiosaaminen, esim. T-SQL, SQL Server Integration Services & Analysis Services, Power BI, Tableau, QlikView, Python, R, Power Shell 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen ja motivoivan kokonaispaketin 

 • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän nuorekkaassa ja motivoituneessa työyhteisössä 
 • Asiantuntevien kollegojen vahvan tuen, kattavan perehdytyksen ja hyvät työvälineet 
 • Kilpailukykyisen palkitsemisen laajoilla henkilöstöeduilla vakinaisessa työsuhteessa 
 • Mahdollisuuden työskennellä paikkariippumattomasti sinulle sopivasta sijainnista kuitenkin mahdolliset asiakkaan tarpeet huomioiden. Tarjoamme toki myös mahdollisuutena mukavat työskentelyolosuhteet Helsingin tai Jyväskylän toimistollamme. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi 15.9.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Mattila (050 552 8882mika.mattila@almpartners.fi). 

Piilota

Haluatko tulevaisuuden ammattilaiseksi?

Trainee-ohjelma

ALM Partners kasvaa vauhdilla ja etsimme pitkin vuotta joukkoomme tulevaisuuden ammattilaisia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Trainee-ohjelmaan voivat hakea niin vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, kuin esimerkiksi uutta urasuuntaa tavoittelevat.

Etsimme säännöllisesti mm. Analyytikko-, Data Engineer & Scientist– sekä Kehittäjä-traineita. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan riittää, että haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Olet tiimipelaaja ja haluat tehdä yhdessä töitä asiakkaidemme sujuvamman arjen eteen. 

Trainee-ohjelmasi suunnitellaan aiemman osaamisesi ja työtiimisi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen niin liiketoiminnalliselle kuin teknisellekin puolelle. Meillä töitä tehdään yhdessä ja sinulla on aina tiimisi tuki työskennellessäsi – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme eteenpäin! Tarjoamme ALM Partners- traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, kattavat työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä loistavan mahdollisuuden työuralla etenemiseen. Traineen työsuhde on aluksi määräaikainen, ja ohjelman päätyttyä Trainee yleensä sijoittuu asiantuntijatehtäviin ALM Partnersilla.

Trainee-hakuja avaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaan, yleensä muutaman kerran vuodessa. Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä avoimia trainee-paikkoja, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@almpartners.fi! Seuraamalla ALM Partnersia Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista.

Ilmoitamme sivuilla, kun seuraava haku aukeaa!