Ura ALM Partnersilla

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen niin tase- ja pääomanhallinnan, liiketoiminta- ja riskiraportoinnin, järjestelmien kuin viranomaisraportoinninkin alueilla. Liiketoimintaamme kuuluu myös mm. erilaiset treasury-ratkaisut, mallinnettu tietovarastointi ja datan laadunvarmistus. Tärkeintä työssämme on rakentaa yhdessä sujuvampaa arkea asiakkaillemme. 

ALM Partnersilla olet osa innostunutta ja kasvavaa organisaatiota. Yhdessä meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista. Meillä pääset kehittymään ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle:

 1. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 2. Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 3. Kulttuuri- ja liikuntaedut
 4. Laajat koulutusmahdollisuudet
 5. ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Meillä ALM Partnersilla haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, jotta he voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joukkomme on hyvin monipuolinen. Vaikka useimmilla meistä on korkeakoulututkinto ja työ- ja koulutustaustamme ovat hyvinkin erilaiset, kiinnostus finanssialaa on yhdistävä tekijämme. Tasa-arvoinen, innostava ja kehittymään kannustava organisaatiokulttuuri on meille tärkeää ja haluamme tehdä töitä hyvässä hengessä.   

Avoimet tehtävät

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä

ALM Partnersilla työskentelee osaajia useilla eri taustoilla, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus finanssialaa kohtaan. Kannustamme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä saat innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Viranomaisraportoinnin asiantuntija ja senior asiantuntija

Helsinki

Lue lisää

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan ammattilainen. Tuotamme korkealaatuisia tasehallintaa ja treasury-toimintoja tukevia palveluita, viranomaisraportointia sekä järjestelmä- ja kehityshankkeita. Lisäksi osallistumme asiakkaidemme projekteihin liiketoiminta- ja toteutusosaajina. Vahvuutemme markkinoilla on jatkuva kehitys ja ajan hermoilla oleminen – autamme asiakkaitamme laajentuvien regulaatioiden ja markkinavaateiden tuomien haasteiden kanssa. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 70 osaajasta.

Kasvamme voimakkaasti ja haemme finanssialan konsultaatiotoimintoihin

Viranomaisraportoinnin asiantuntijaa ja viranomaisraportoinnin senior asiantuntijaa

Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen konsultaatiotyöhön ja asiakasprojekteihin erityisesti viranomaisraportoinnin näkökulmasta. Tehtävässä toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa erilaisten projektien parissa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta rahoitusalan viranomaissääntelystä, finanssialan tase- ja tuloslaskelmista sekä rahoitusalan toiminnasta.
Eduiksi katsotaan:

 • Viranomaisraportoinnin vaatimusmäärittelyjen ja raportoinnin hallinta
 • Finanssialan toimijoiden sääntelyyn liittyvien ohjeistusten omaksuminen
 • FINREP ja COREP -osaaminen

Arvostamme korkeaa osaamista ja asiantuntijuutta, ja pidämme asennetta ja arvoja tärkeässä roolissa rekrytoinneissamme. Uskomme, että yhteisömme kehittyy jäsentemme kehityksen kautta ja haluamme vahvasti tukea uuden osaamisen kerryttämistä ja kouluttautumista. Oma osaamispohjasi toimii lähtökohtana työllesi, jonka päälle rakennamme yhdessä uutta asiantuntijuutta.
Senior asiantuntijan osalta senioriteetti liittyy ensisijaisesti kykyysi rakentaa yhteistä kulttuuria ja liiketoimintaa. Lisäksi kompetenssisi ottaa syvää omistajuutta omalta ydinosaamisalueeltasi ja rakentaa siitä korkeatasoisia kokonaisuuksia yhdessä meidän kanssamme vaikuttaa senioriteettiisi.

Olet kunnianhimoinen ja rakastat sitä mitä teet. Sinulla on itsenäinen ja aikaansaava ote työhön sekä innostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös hyvin englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Saat hyvän perehdytyksen sekä asiantuntevien kollegojen tuen. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme sinulle:

 • Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 • Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 • Kulttuuri- ja liikuntaedut
 • Laajat koulutusmahdollisuudet
 • ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Karl Sumelius, puh. +358 50 548 4163, tavoitettavissa 4.7 klo 9-11 ja 30.7 klo 13-15. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@almpartners.fi.

Piilota

Haluatko tulevaisuuden ammattilaiseksi?

Trainee-ohjelma

ALM Partners kasvaa vauhdilla ja etsimme pitkin vuotta joukkoomme tulevaisuuden ammattilaisia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Trainee-ohjelmaan voivat hakea niin vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, kuin esimerkiksi uutta urasuuntaa tavoittelevat.

Etsimme säännöllisesti mm. Analyytikko-, Data Engineer & Scientist– sekä Kehittäjä-traineita. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan riittää, että haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Olet tiimipelaaja ja haluat tehdä yhdessä töitä asiakkaidemme sujuvamman arjen eteen. 

Trainee-ohjelmasi suunnitellaan aiemman osaamisesi ja työtiimisi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen niin liiketoiminnalliselle kuin teknisellekin puolelle. Meillä töitä tehdään yhdessä ja sinulla on aina tiimisi tuki työskennellessäsi – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme eteenpäin! Tarjoamme ALM Partners- traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, kattavat työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä loistavan mahdollisuuden työuralla etenemiseen. Traineen työsuhde on aluksi määräaikainen, ja ohjelman päätyttyä Trainee yleensä sijoittuu asiantuntijatehtäviin ALM Partnersilla.

Trainee-hakuja avaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaan, yleensä muutaman kerran vuodessa. Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä avoimia trainee-paikkoja, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@almpartners.fi! Seuraamalla ALM Partnersia Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista.

Ilmoitamme sivuilla, kun seuraava haku aukeaa!