Ura ALM Partnersilla

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen niin tase- ja pääomanhallinnan, liiketoiminta- ja riskiraportoinnin, järjestelmien kuin viranomaisraportoinninkin alueilla. Liiketoimintaamme kuuluu myös mm. erilaiset treasury-ratkaisut, mallinnettu tietovarastointi ja datan laadunvarmistus. Tärkeintä työssämme on rakentaa yhdessä sujuvampaa arkea asiakkaillemme. 

ALM Partnersilla olet osa innostunutta ja kasvavaa organisaatiota. Yhdessä meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista. Meillä pääset kehittymään ja kasvamaan.

Tarjoamme sinulle:

 1. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön
 2. Kattavat työterveyden ja hammashuollon palvelut, sekä laajan vakuutuspaketin
 3. Kulttuuri- ja liikuntaedut
 4. Laajat koulutusmahdollisuudet
 5. ALM Partnersin tulospalkkiojärjestelmän

Meillä ALM Partnersilla haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta, jotta he voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joukkomme on hyvin monipuolinen. Vaikka useimmilla meistä on korkeakoulututkinto ja työ- ja koulutustaustamme ovat hyvinkin erilaiset, kiinnostus finanssialaa on yhdistävä tekijämme. Tasa-arvoinen, innostava ja kehittymään kannustava organisaatiokulttuuri on meille tärkeää ja haluamme tehdä töitä hyvässä hengessä.   

Avoimet tehtävät

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä

ALM Partnersilla työskentelee osaajia useilla eri taustoilla, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus finanssialaa kohtaan. Kannustamme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä saat innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Projektipäällikkö / Data-arkkitehti

Helsinki

Lue lisää

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit kehittyä laaja-alaisesti vaativissa finanssialan liiketoimintaprojektien tehtävissä. Projektipäällikkönä osallistut projektien suunnitteluun, kehitykseen ja toteuttamiseen osana asiantuntijatiimiä.  

Työnkuvaasi kuuluu asiakasrajapinnassa työskentelyä. Osallistut asiakasprojekteihin asiantuntijan roolissa tai teknisenä määrittelijänä tai toteuttajana. Kehität aktiivisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan haasteisiin. Viestit tehokkaasti projektin eri vaiheissa kaikille sidosryhmille. Projektit ovat pääasiassa suomalaisissa pankeissa, mutta kiinnostuksesi mukaan myös työskentely ulkomailla voi tulevaisuudessa olla mahdollista.  

Työnkuvasi on joustava – roolisi tarkentuu omien vahvuusalueidesi ja kiinnostuksesi mukaan. Projekteissa tarvitaan erilaista osaamista, tärkeimpänä tietenkin kyky johtaa projekteja ja ihmisiä. Lisäksi voit olla esimerkiksi hyvä piirtämään kaavioita, hyvä luomaan projektisuunnitelmia tai tarvittaessa pystyt myös koodaamaan. Myös legacyn kanssa joudutaan joskus painimaan. 

Projektien johtamisen lisäksi voit olla myös erityisen kiinnostunut asiakkuuksien johtamisesta ja suhteiden luomisesta. Aito halu auttaa asiakasta ja ymmärtää liiketoimintaa ovat avain menestykseen. 

Millainen olisi täydellinen projektipäällikkömme? Sinulla on vahva rahoitusalan tuntemus ja osaaminen sekä tekninen puoli on rautaisesti hallussa. Olet joko johtanut projekteja rahoitusalalla tai ollut mukana konsultoimassa haastavissa projekteissa. Sinulla on kyky selvittää asioita ja ymmärrät liiketoimintaa sekä etsit aktiivisesti uusia myynnillisiä avauksia asiakkailla. Olet kunnianhimoinen ja rakastat sitä mitä teet. Sinulla on itsenäinen ja aikaansaava ote työhön sekä innostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn. 

Vaikka et vielä olisi ihan kaikkea mitä yllä on mainittu, mutta tulevaisuudessa haluaisit olla – lähetä meille hakemuksesi ja selvitetään millainen yhteinen polkumme voisi olla. 

Eduksesi katsomme:  

 • Kokemusta ja kykyä hahmottaa ja hallita laajoja finanssialan kokonaisuuksia 
 • Näyttöjä liiketoimintaprojektien menestyksekkäästä johtamisesta 
 • Kokemusta data-arkkitehtuurista 
 • Sinulta löytyy myynnillisiä valmiuksia. Kykenet rakentamaan ja ohjaamaan asiakkuuksia 
 • Viestintätaitosi ovat erinomaiset. Osaat kommunikoida projektin tilanteen ja tavoitteet sekä asiantuntijoillemme että sidosryhmille 
 • Sinulle on luontaista luoda hyvää yhteishenkeä ja ihmistuntemus on läsnä kaikissa toimintatavoissasi 

Arvostamme korkeaa osaamista ja asiantuntijuutta, ja pidämme asennetta ja arvoja tärkeässä roolissa rekrytoinneissamme. Uskomme, että yhteisömme kehittyy jäsentemme kehityksen kautta ja haluamme vahvasti tukea uuden osaamisen kerryttämistä ja kouluttautumista. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös hyvin englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. 

Kun lähdet mukaamme, tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden kasvaa haasteelliseen ja vastuulliseen työtehtävään nuorekkaassa ja matalassa organisaatiossa 
 • Asiantuntevien ja mukavien kollegojen tuen 
 • Joustavat työajat ja loistavat luontaisedut 

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi 17.6.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Harri Ikola (050 598 7976tai lähetä sähköpostia osoitteeseen harri.ikola@almpartners.fi  

Katso muut avoimet paikkamme https://almpartners.fi/   

Hae paikkaa

Piilota

Viranomaisraportoinnin asiantuntija

Helsinki

Lue lisää

Finanssialan viranomaisraportointi on alue, joka edellyttää niin pankkiliiketoiminnan, sääntelyn, BI-teknologian kuin tiedonhallinnan osaamista. ALM Partnersilla yhdistämme liiketoiminnan, sääntelyn ja teknologian osaamisen rakentaaksemme laadukasta raportointia. Toteutamme viranomaisraportointiratkaisumme räätälöityinä ratkaisuina asiakkaamme tarpeisiin ja tarjoamme myös raportointiin liittyvää konsultointia. 

Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen konsultaatiotyöhön ja asiakasprojekteihin erityisesti viranomaisraportoinnin näkökulmasta. Tehtävässä toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa viranomaisraportointiasiantuntijan roolissa. Erilaisten viranomaisraportointikäyttöjärjestelmien (REGTECH) kehittäminen ja datan laadun (data quality) varmistaminen tulevat myös olemaan osa työtäsi. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa tuntemusta rahoitusalan viranomaissääntelystä, finanssialan tase- ja tuloslaskelmista sekä rahoitusalan toiminnasta. Omaksut nopeasti uutta tietoa ja haluat pysyä ajan tasalla tulevista muutoksista pankkisääntelyyn liittyen. Olet ajattelutavassasi analyyttinen ja jaksat omatoimisesti pureutua sääntelyyn ja raportointiohjeistuksiin. Toisaalta viihdyt myös osana tiimiä ja haluat viedä projektit yhdessä maaliin. 

Eduiksi katsotaan:  

 • Kokemus viranomaisraportoinnin kehityshankkeista, vaatimusmäärittelyistä tai tuotantoraportoinnista  
 • FINREP ja COREP-osaaminen  
 • SQL ja Python-osaaminen 
 • Kyky analysoida ja hahmottaa isojakin aineistoja nopeasti ja tehokkaasti 

Arvostamme korkeaa osaamista ja asiantuntijuuttaja pidämme asennetta ja arvoja tärkeässä roolissa rekrytoinneissamme. Uskomme, että yhteisömme kehittyy jäsentemme kehityksen kautta ja haluamme vahvasti tukea uuden osaamisen kerryttämistä ja kouluttautumista. Oma osaamispohjasi toimii lähtökohtana työllesi, jonka päälle rakennamme yhdessä uutta asiantuntijuutta. 

Tehtävän senioriteetti liittyy ensisijaisesti kykyysi rakentaa yhteistä kulttuuria ja liiketoimintaa. Lisäksi kompetenssisi ottaa syvää omistajuutta omalta ydinosaamisalueeltasi ja rakentaa siitä korkeatasoisia kokonaisuuksia yhdessä meidän kanssamme vaikuttaa senioriteettiisi. 

Olet kunnianhimoinen ja rakastat sitä mitä teet. Sinulla on itsenäinen ja aikaansaava ote työhön sekä innostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös hyvin englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.  

Kun lähdet mukaamme, tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden kasvaa haasteelliseen ja vastuulliseen työtehtävään nuorekkaassa ja matalassa organisaatiossa
 • Asiantuntevienja mukavienkollegojen tuen 
 • Joustavat työajat ja loistavat luontaisedut

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@almpartners.fi 17.6.2020 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa ALM Partnersilla Karl Sumelius, puh. +358 50 548 4163.   

Katso muut avoimet paikkamme https://almpartners.fi/     

Hae paikkaa

Piilota

Haluatko tulevaisuuden ammattilaiseksi?

Trainee-ohjelma

ALM Partners kasvaa vauhdilla ja etsimme pitkin vuotta joukkoomme tulevaisuuden ammattilaisia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin trainee-tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme. Trainee-ohjelmaan voivat hakea niin vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat, kuin esimerkiksi uutta urasuuntaa tavoittelevat.

Etsimme säännöllisesti mm. Analyytikko-, Data Engineer & Scientist– sekä Kehittäjä-traineita. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan riittää, että haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Olet tiimipelaaja ja haluat tehdä yhdessä töitä asiakkaidemme sujuvamman arjen eteen. 

Trainee-ohjelmasi suunnitellaan aiemman osaamisesi ja työtiimisi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen niin liiketoiminnalliselle kuin teknisellekin puolelle. Meillä töitä tehdään yhdessä ja sinulla on aina tiimisi tuki työskennellessäsi – tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme eteenpäin! Tarjoamme ALM Partners- traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, kattavat työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä loistavan mahdollisuuden työuralla etenemiseen. Traineen työsuhde on aluksi määräaikainen, ja ohjelman päätyttyä Trainee yleensä sijoittuu asiantuntijatehtäviin ALM Partnersilla.

Trainee-hakuja avaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaan, yleensä muutaman kerran vuodessa. Vaikka meillä ei olisi tällä hetkellä avoimia trainee-paikkoja, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@almpartners.fi! Seuraamalla ALM Partnersia Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista.

Ilmoitamme sivuilla, kun seuraava haku aukeaa!