Artikkeli

ALM Partnersin Ajankohtaispäivä siirtyy – uusi päivä 12.5.2022

Ajankohtaispäivää vietetään torstaina 12.5.2022.

ALM Partners on seurannut koronavirustilanteen kehittymistä koko vuoden tarkasti ja olimme toiveikkaita, että joulukuussa olisimme voineet kokoontua yli 200 hengen voimin Clarioniin kuuntelemaan ja keskustelemaan finanssialan tulevaisuudesta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pandemiatilanteen heikentyminen ja rajoituksien sekä suositusten tiukentuminen on johtanut kuitenkin siihen, että ALM Partners joutuu tekemään ainoan oikean ratkaisun ja siirtämään Ajankohtaispäivää kevääseen 2022. Haluamme, että Ajankohtaispäivä on kaikille osallistujille mukava ja turvallinen tapahtuma, jonka ytimessä ovat jaettu tieto ja kohtaamiset. Valitettavasti myöskään koko päivän muuttaminen täysin virtuaalitapahtumaksi näin nopeasti ei ole mahdollista.

Keskitymme nyt kevääseen 2022, ja suunnittelemamme sisältö siirretään päivitettynä sinne. Ajankohtaispäivää vietetään torstaina 12.5.2022 Clarionissa. Lähetämme uudet ilmoittautumisohjeet myöhemmin. Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää loppuvuotta ja odotamme edelleen innolla jälleennäkemistä.