Asiantuntijamme kehityksen tukena

Advisory

ALM Partnersin tavoite  on onnistua yhdessä asiakkaidensa kanssa parhaalla mahdollisella tavalla ja ratkaista myös monimutkaisimmatkin ongelmat selkeästi ja tehokkaasti. Toteutamme kaikki ratkaisumme strategian, teknologian ja tehokkuuden näkökulmasta, jotta asiakkaillamme on parhaat mahdolliset lähtökohdat toimia dynaamisesti omien tavoitteidensa mukaisesti.

Onnistutaan yhdessä

Asiantuntijamme sinun tarpeeseen

solution icon

Pankki- ja vakuutus-, sijoituspalvelu- ja rahastoyhtiö konsultaatio

solution icon

Liiketoiminnan, riskienhallinnan ja tiedonhallinnan konsultaatio

solution icon

Tekninen konsultointi: tietovarastot ja raportointi

solution icon

Projektinhallinta ja osaavat projektityöntekijät

solution icon

Koulutukset, selvitysprojektit ja ulkoiset tarkastukset

Osaamista joustavasti ja helposti

Kattavaa asiantuntemusta muuttuviin tilanteisiin

Tärkeintä on luottamus. ALM Partnerssille se tarkoittaa yhteistyön avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja aidosti yhteisiä tavoitteita.

Kattavaa osaamista

Asiantuntijoillamme on vahva liiketoimintaosaaminen sekä monipuolinen datan ja teknologioiden hallinta.

Ketterää ongelmanratkaisua

Finanssialan monimutkaiset ja yksityiskohtaiset kokonaisuudet ovat erikoisalaamme.

Erityisasiantuntijoita helposti

Kun erityisasiantuntijoiden paikat ovat vaikeita täyttää, olemme joustavasti apunanne.

Ketterää ja kevyttä

Projektinhallinta asiakkaan toivomalla tavalla.

Asiantuntijamme mukana kehityksessä

Liiketoimintakonsultaatio

ALM Partnersin riippumatonta liiketoimintakonsultaatiota tarjoava Advisory-tiimi koostuu kokeneista rahoitusalan huippuammattilaisista. Työskentelemme projektien luonteista riippuen yksin tai pienissä tiimeissä. Erillisten projektien lisäksi toimimme usein asiakkaamme edustajina rooleissa, joita voi olla muuten vaikeaa täyttää sopivilla työntekijöillä.

Olemme monitoimittajaympäristöissä ja erilaisissa metodologioissa kuin kotonamme – ymmärrämme että kulttuuri ja turvallisuus ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Kaiken tekemisemme ytimessä on luottamus. Uskomme vakaasti, että suurin arvo luodaan aidosti yhdessä tehden. Pitkät asiakkuussuhteemme ja saamamme asiakaspalautteet kertovat, että olemme oikealla tiellä.

Jokainen tilanne on ainutlaatuinen, ja vaatii usein yksilöllistä lähestymistapaa. Yleensä työkenttämme muodostuu monimutkaisista ja suurista hankkeista, uudistusten tai liiketoimintamuutosten suunnittelusta ja läpiviennistä, sääntelyiden vaikutusarvioista ja implementaatiosta, sekä poikkeuksellisen yksityiskohtaista tietoa vaativista tehtävistä. Erityisosaamistamme on yhdistää syvä pankkiliiketoiminnan ymmärryksemme globaaleihin trendeihin sekä datan ja teknologian hallintaan.

Tekemisemme filosofia

Kun teet työtä ALM Partnersin asiantuntijan kanssa, mukana tulee koko yrityksemme vuosien ammattitaito ja teknologia, joka mahdollistaa suurienkin projektien jouhevan toteutuksen ja laaja-alaisen tietotaidon. Suunnittelemme projektin aina yhdessä asiakkaamme kanssa ja listaamme tarvittavat resurssit sekä teknologian läpinäkyvästi, jotta projektin kustannukset voidaan määritellä realistisella? saadaan pidettyä tavoitellulla tasolla. Toimiva yhteistyö asiakkaan kanssa koko projektin ajan on tärkeää ja asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin projektin jokaisessa vaiheessa. Olemme joustavia yhteistyömuotojemme suhteen, mutta useimmin toimimme time & material -perusteisesti. Tämän on havaittu parhaiten mahdollistavan monimutkaisten tilanteiden ja muuttuvien tavoitteiden hallinnan, sekä yhteistyön jatkamisen tai päättämisen helposti.

Epävarmuus tai epäselvyys on usein erottamaton osa monimutkaista toimintaympäristöä ja meille siten luonnollinen olotila. Tärkeä osa asiantuntijuuttamme on hallita ja sietää epävarmuutta, sekä muokata siitä konkreettisempia ja selvempiä kokonaisuuksia. Kokemuksiemme perusteella tuotamme suurimman arvon ollessamme osana asiakkaan operatiivisia tiimejä tai osallistuessamme sisäisiin projekteihin. Olemme toimineet tuoteomistajina, projektipäälliköinä, hanketoimiston eri rooleissa, sääntely- ja raportointiasiantuntijoina sekä erilaisissa analyytikkorooleissa, usein sekä riskienhallinnassan substanssin ja että datan parissa.

ALM Partnersin tasehallintapalvelu on ollut tärkeässä roolissa Säästöpankkien liiketoiminnan suunnittelussa sekä korkoriskiaseman muokkaamisessa.

Tomi Närhinen

Toimitusjohtaja, Säästöpankkikeskuksen johtaja

Onnistutaan yhdessä

Asiantuntijamme

Haluatko kuulla lisää? Asiantuntijamme vastaavat mielellään lisäkysymyksiin tuotteita ja palveluitamme koskien. Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme.

Headshot of Heli Sumelius

Heli Sumelius

Johtaja, Kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi

+358505385738